Zobbe Consult
       
       
      Keep IT simple & smart
       
Skip Navigation Links
Forside
ITIL og StandarderExpand ITIL og Standarder
LederExpand Leder
KursisterExpand Kursister
ProcesejereExpand Procesejere
YdelserExpand Ydelser
DiverseExpand Diverse
Skip Navigation Links Login

Politik om datas opbevaring og brug

ZOBBE.ORG har en klar politik om at beskytte dine personlige data når du er online. På denne side kan du læse mere om vores politik - og hvad vi gør i praksis.

Du kan blandt andet få svar på disse spørgsmål:

Hvilke oplysninger indsamler vi om dig?

ZOBBE.ORG får løbende statistiske oplysninger fra vores databehandler om besøgende på sitet. Det er ikke ud fra disse oplysninger muligt at genkende enkelte personer.

Når du browser på nettet, efterlader du dig et "elektronisk spor", som afslører, hvor du har været. Dette spor opstår i kraft af, at din browser sender informationer til en server, fx "Jeg vil gerne se siden, der hører til adressen www.zobbe.org". Sammen med denne forespørgsel sender din browser nogle andre informationer til vores server, herunder bl.a. din såkaldte ip-adresse, oplysninger om browserfabrikat, samt hvilken side du sidst så.

Når du har besøgt zobbe.org, vil vi altså vide følgende om dig:

  • Hvilke sider du har kigget på og hvornår.
  • Hvilken browser du bruger.
  • Hvilken ip-adresse du har.

I forbindelse med oprettelse som bruger på www.zobbe.org beder vi blandt andet om dit navn, e-mail, firma, med flere. Disse oplysninger bliver gemt.

Da denne site stadig er under udvikling forpligtiger www.zobbe.org sig IKKE til at gemme dine data.

Hvad bruges oplysningerne til?

Vi bruger de tekniske oplysninger til at finde ud af, hvilken vej vores besøgende bruger for at finde information på vores site. F.eks. kan vi se, om de starter fra forsiden og bevæger sig ned på undersiderne, eller om de hopper ind midt på hjemmesiden fra en søgemaskine.

Oplysningerne om browserversion benyttes også til at kunne give en speciel version af sitet til forskellige browsere, derved sikrer vi os at flest muligt kan få glæde af www.zobbe.org.

Zobbe Consult vil evt. analysere data og bruge disse til interne formål.

Hvem har adgang til oplysningerne?

Det er udelukkende personer fra Zobbe Consult  (firmaet, som ejer www.zobbe.org), der har adgang til de data, som er nævnt ovenfor. Bemærk dog at du selv kan give andre adgang til at se statestik på dine data ved at melde dig ind i selvevaluerings grupper.

Generelle og helt anonymiserede analyser kan videregives til eventuelle tredje mand - men aldrig i en form som hvor du som bruger kan identificeres.

www.zobbe.org har en meget klar nultolerance politik overfor SPAM, og vi videregiver under ingen omstændigheder din e-mail adresse til andre.

Kan man få adgang til at se, slette eller redigere sine egne oplysninger?

Som bruger af www.zobbe.org har du til enhver tid mulighed for at danne dig et overblik over hvilke oplysninger der er registreret om dig. Du har i den forbindelse fuld kontrol over disse data, og kan slette og redigere dem som det passer dig.

Hvis du sidder tilbage med yderligere spørgsmål, som du ikke synes denne side har besvaret, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Hvor lang tid opbevares data?

Data vil blive slettet hvis du ikke har været logget ind i et år.

Da denne site til stadighed videreudvikles kan det ikke garanteres at data gemmes.